Γιορτή λήξης 2023

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, το καράβι του σχολείου μας άνοιξε πανιά για το καλοκαιρινό του ταξίδι, «Αναζητώντας το φως!». Με το τραγούδι «φίλοι μ’ καλώς ορίσατε», όλα τα παιδιά με τη μουσικό μας , χτυπώντας τα νταούλια τους, αφύπνισαν τα πέλαγα. Τα δελφίνια και τα δελφινοκόριτσα της Α΄ τάξης χόρεψαν και τα τζιτζίκια του Δ2 τραγούδησαν. «Η αγάπη δεν έχει μόνο ένα χρώμα» διάδωσαν στη νοηματική γλώσσα τα παιδιά του Δ1. «Το τρελοβάπορο» της Β΄ με τον Άη Νικόλα στην πλώρη, τον Ποσειδώνα στην πρύμνη και τον ηλιάτορα οδηγό, χάραξε τη ρότα του. «Πήρε τους δρόμους του νοτιά» το Γ1, «για ν’ αρχίσουν οι χοροί» με το Γ2. Στεριανοί και θαλασσινοί χόρεψαν στην κουπαστή, ζωναράδικο το Ε1΄, φουρλάνα το Ε΄2, ταταυλιανό το Στ1, ικαριώτικο το Στ΄2.

Το φως που αναζήτησαν τα παιδιά το βρήκαν στη χαρά της γιορτής. Οι εκπαιδευτικοί προετοίμασαν την παρουσίαση των τμημάτων τους και η θεατρολόγος μας συντόνισε και παρουσίασε με επιτυχία την εκδήλωση. Τέλος, με πολλή συγκίνηση και ευχές για καλή πρόοδο, αποχαιρετήσαμε τα παιδιά της Στ΄ τάξης. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τούς απένειμε αναμνηστικά δώρα και μπαλόνια, που πέταξαν ψηλά στον καλοκαιρινό ουρανό. Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος και η Σχολική Σύμβουλος κα. Αλεξανδρή.

Η Διευθύντρια ευχαρίστησε εκπαιδευτικούς, γονείς και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τον δάσκαλό τους. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και προσφέρθηκαν φαγητά, αναψυκτικά και κεράσματα από τον Σύλλογο. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν με πολύ κέφι μέχρι αργά το βράδυ. Όλοι Αποχώρησαν ευτυχείς και συμφώνησαν πως ήταν μια υπέροχη γιορτή!

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς!