Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
Εκτύπωση

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Σύλλογος Γονέων

Νέες δράσεις από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Όπως ήδη γνωρίζετε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας πέρυσι κατάφερε με προσωπική εργασία των μελών του ΔΣ και του κ Σιδέρη Κολιαβρά να εμπλουτίσει όλες τις αίθουσες του σχολείου μας με δίκτυο Η/Υ, ώστε να δίδετε η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να διδάσκουν με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Φέτος το νέο ΔΣ δεν έμεινε εκεί.

Με την οικονομική συμβολή μεγάλης μερίδας γονέων, οι οποίοι ενστερνίστηκαν την ανάγκη του σχολείου και τις προσπάθειές μας, παρόλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, και την σωστή διαχείριση των οικονομικών, κατάφερε την εβδομάδα αυτή να στελεχώσει την αίθουσα πληροφορικής με οχτώ (8) καινούργιους Η/Υ ικανούς να προσφέρουν στα παιδιά μας την γνώση της νέας τεχνολογίας.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ήδη στην αίθουσα δύο (2) υπολογιστές ο ένας από δωρεά γονέων και ένας από δωρεά της AlphaBankμε τη μεσολάβηση γονέα του Σχολείου μας.

Όλα τα παιδιά πήγαν στην αίθουσα και εντυπωσιάστηκαν με τις αλλαγές της.

Ευχαριστούμε πολύ τους δωρητές και όλους όσους βοήθησαν για την αγορά.

Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι οι προσπάθειές μας για την βελτίωση της μάθησης και της ψυχαγωγίας των παιδιών μας δεν θα σταματήσει εδώ.

Στόχος του Συλλόγου είναι να παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας σχολείο κατά το δυνατόν πρότυπο και ικανό να ανταπεξέλθει ακόμα περισσότερο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης.

Το ΔΣ εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι!!!

Για να δείτε το εργαστήριο πατήστε εδώ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT