Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
Εκτύπωση

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΣΥ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Τα αιτήματα αξιολόγησης μαθητών/τριων που φοιτούν σε σχολικές μονάδες και κατατίθενται από γονείς ή κηδεμόνες στο 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατολικής Αττικής, ικανοποιούνται ακολουθώντας τις παρακάτω διαδικασίες:

1) Ο γονέας ή κηδεμόνας, καταθέτει ο ίδιος αίτημα προς αξιολόγηση του παιδιού του από την Υπηρεσία, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης), κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 10.00 έως 13.00 στα γραφεία του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατ. Αττικής στην οδό Αδριανού, 26 στο Κορωπί. Οι γονείς μπορούν να πληροφορηθούν για τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν με την υποβολή της αίτησης καθώς και για διαδικαστικά θέματα, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς: 210 6028050, 6623107 και 6625697 είτε μέσω Υπηρεσιών του Διαδικτύου: (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και http://kday-anatol.att.sch.gr/autosch/joomla15/).

 

Εκτύπωση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην υποστήριξη της οπτικοακουστικής παιδείας, της εκπαιδευτικής τεχνολογίας και καινοτομίας. Στην ψηφιακή και δικτυωμένη εποχή, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη σύνδεση του σχολείου με τον μαθητή δημιουργό, ερευνητή, πολίτη του κόσμου.

Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Αποτέλεσμα εικόνας για εκπαιδευτικη τηλεόραση

Εκτύπωση

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2017-2018

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Πράξη 48/23- 11-2017 του Δ.Σ.) το Υπουργείο παιδείας εξέδωσε οδηγίες για τη διαχείριση της ύλης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο για το σχολικό έτος 2017-2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμναστικη παιδια

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Παραθέτουμε τον πίνακα των εγκεγκριμένων Ιατροπαιδαγωγικών Κέντρων του Υπουργείου Υγείας για την αξιολόγηση και πιστοποίηση των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για student cartoon images

Για τον πίνακα πατήστε εδώ

Εκτύπωση

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Η ομάδα του σχολείου μας είχε μία πολύ καλή παρουσίαση στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Κορίτσια συγχαρητήρια!!!!

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT