Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Άρθρα

Εκτύπωση

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2015-2016

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Εκπαιδευτικοί

Αγαπητοί γονείς 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες για ενημέρωση σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Για τον πίνακα πατήστε εδώ

Τηλέφωνο γραφείου εκπαιδευτικών 2106049692

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 26-11-2015

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

6ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 το Σχολείο δε θα λειτουργήσει  λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην γενική συνέλευση και τις εκλογές για ανάδειξη εκπροσώπων στο διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τους.

Ο Διευθυντής

Για το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

Για την φοίτηση των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ), για το σχολικό έτος 2015-2016 και μόνο σε όσα σχολεία δεν έχουν λειτουργήσει  ακόμη ολοήμερα τμήματα και έως την πλήρη κάλυψη των κενών σε διδακτικό προσωπικό, προτεραιότητα φοίτησης στα ολοήμερα τμήματα έχουν οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι προσκομίζουν στη σχολική μονάδα σχετικές βεβαιώσεις εργασίας.

Για να δείτε το διαβιβαστικό πατήστε εδώ

Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Σήμερα Παρασκευή 13/11/2015 το σχολείο μας ολοκλήρωσε τη διαδικασία της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε με ιδιαίτερα θερμή συμμετοχή από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας και απεστάλησαν σε κτήριο της Περιφέρειας Λέσβου (Κουντουριώτη Παύλου 1, Μυτιλήνη), υπόψη της κ/ας Λειβαδίτου Ζωής (Ομάδα Διασωστών Λέσβου).

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες γονείς/κηδεμόνες σε αυτή την πρωτοβουλία για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους, στην πρόσκληση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας για ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που κατακλύζουν συνεχώς τη Λέσβο. Η ευαισθησία που επέδειξαν ήταν το καλύτερο μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τα παιδιά τους, που παρακολούθησαν από κοντά όλη αυτή την οργανωμένη δράση και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να προβληματιστούν για θέματα όπως η ειρήνη, ο πόλεμος, το προσφυγικό πρόβλημα κ.λ.π.

  • Το συντονισμό του όλου εγχειρήματος (επικοινωνία, διαχωρισμό υλικού, ετοιμασία πακέτων) είχε αναλάβει η εκπαιδευτικός ΠΕ 11 του Σχολείου μας κα Τσαλιαγκού Π. την οποία και ευχαριστούμε.
  • Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, συμμετείχε ουσιαστικά στη συλλογή και μεταφορά των ειδών και τον ευχαριστούμε.
  • Η ACS θα μεταφέρει δωρεάν τα είδη στη Μυτιλήνη, μέσω συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού.
  • Η μεταφορά προς την ταχυδρομική εταιρεία ACS Παλλήνης έγινε με εθελοντική προσφορά της μεταφορικής εταιρείας του κ.Μιχάλη Μουμτζή, τον οποίο και ευχαριστούμε.

   Για να δείτε εικόνες από το όλο εγχείρημα πατήστε εδώ                                 

                                     Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δ.Σ. Γέρακα

Εκτύπωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6 Δ.Σ. ΓΕΡΑΚΑ - ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Σύλλογος Γονέων

Στις 14/2/2015 ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT