Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Άρθρα

Εκτύπωση

ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Π.Ε. 2016-17

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

Τα διδακτικά βιβλία του Παραρτήματος είναι δυνατό είτε να ανακυκλώνονται είτε να επαναχρησιμοποιούνται ανάλογα με την κατάσταση στην οποία παραδίδονται. Τα βιβλία τα οποία θα παραδοθούν σε καλή κατάσταση θα φυλάσσονται στο χώρο του σχολείου, με ευθύνη των διευθυντών των
σχολείων, και θα επαναχρησιμοποιούνται από τους μαθητές την επόμενη σχολική χρονιά. Τα βιβλία που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν θα ανακυκλώνονται.

Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ- ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, με αυξημένο το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς ιδιαίτερα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ατων εκπαιδευτικών του Σχολείου και ενεργοποιήθηκε προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενούνται από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Για να δείτε σχετικά με τη δραστηριότητα πατήστε εδώ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

Εκτύπωση

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ 2015-2016

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

ΤΡΩΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ  ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ!

Τα παιδιά της Α΄ τάξης (Α1- Α2- Α3) με χαρά γεύτηκαν και απόλαυσαν τα προϊόντα του σχολικού μας κήπου, που τα ίδια είχαν καλλιεργήσει… Το φθινόπωρο τα παιδιά σκάλισαν τον κήπο και φύτεψαν κρεμμύδια, μαρούλια, ραπανάκια, σέλινο και μαϊντανό. Με τακτική φροντίδα, πότισμα και βοτάνισμα ο ερχομός της Άνοιξης βρήκε τον κήπο μας καταπράσινο και έτοιμο να χαρίσει στα παιδιά τα πολύτιμα αγαθά της προσπάθειάς τους. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τα παιδιά έκοψαν τα λαχανικά τους, τα καθάρισαν και έφτιαξαν νόστιμες σαλάτες που απόλαυσαν όλα μαζί σε ένα μεσογειακό, υγιεινό και σαρακοστιανό γεύμα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μυλωνά μπαμπά στο Σχολείο μας, για τη βοήθειά του στο σκάψιμο του κήπου και την προσφορά των φυτών όπως  κάνει κάθε χρόνο.

Για να δείτε την εργασία των παιδιών πατήστε εδώ

Οι δασκάλες :

Μαρία Ψύρρα,  Α1

Μόρφη Διακογεωργίου,  Α2

Δέσποινα Δέδε,  Α3

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT