Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Άρθρα

Εκτύπωση

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας ανέλαβε υπηρεσία η ψυχολόγος κα Μακρυνιώτη Άννα. Η κα Μακρυνιώτη θα βρίσκεται στο χώρο του Σχολείου μόνο κάθε Τρίτη από τις 8.00 έως τις 14.00. Τις υπόλοιπες ημέρες θα βρίσκεται σε άλλα σχολεία. Όσοι από εσάς επιθυμούν να την συναντήσουν θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού είτε τηλεφωνικά  στο 2106049692 είτε με φυσική παρουσία.

Εκτύπωση

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας (μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων) ανέλαβε υπηρεσία η κοινωνική λειτουργός κα Κωνσταντέλλου Ελισάβετ. Η κα Κωνσταντέλλου θα βρίσκεται στο χώρο του Σχολείου μόνο κάθε Πέμπτη από τις 8.00 έως τις 14.00. Τις υπόλοιπες ημέρες θα βρίσκεται σε άλλα σχολεία. Όσοι από εσάς επιθυμούν να την συναντήσουν θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού είτε τηλεφωνικά  στο 2106049692 είτε με φυσική παρουσία.

Εκτύπωση

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

Στις διακοπές των Χριστουγέννων μια μικρή ομάδα γονέων του Σχολείου μας με πρωτοβουλία του κ. Μυλωνά Σ. κατασκεύασε καθίσματα στην αυλή του Σχολείου για τους μαθητές μας. Στην ομάδα αυτή εκτός του κ. Μυλωνά που επιβαρύνθηκε και το κόστος προσέφεραν οι κ. Παρίσης Ν. (παππούς) και Γαλανόπουλος Θ. (γονέας). Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Εκτύπωση

ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ενημερωτική συνάντηση ν.3

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Στις 9 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η ενημέρωση των μαθητών της Ε΄ τάξης πάνω στο θέμα «Σχολική  βία – εκφοβισμός». Μίλησε στα παιδιά η κα Βανέσα Χατζηθανάση, ψυχολόγος από το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μετά την εισήγηση της κα Χατζηθανάση οι μαθητές έθεσαν τις ερωτήσεις τους και ακολούθησε συζήτηση. Ευχαριστούμε θερμά την κα Χατζηθανάση που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ήταν μαζί μας τη συγκεκριμένη μέρα. Ευχαριστούμε επίσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που για μια ακόμα φορά  μας βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Ο Διευθυντής                                Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών

Εκτύπωση

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΖΩΗ ΒΑΛΑΣΗ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Με μεγάλη χαρά οι μαθητές/τριες της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας στις 18 Δεκεμβρίου 2015 γνώρισαν τη συγγραφέα καλών βιβλίων Ζωή ΒαλάσηΗ συγγραφέας με την αμεσότητα και την ευγένειά της , επικοινώνησε με τα παιδιά μέσα από το χαμόγελό της, τα τραγουδάκια και τα παραμύθια της.

Για να δείτε όλη την παρουσίαση πατήστε εδώ

Oι δασκάλες

Ψύρρα Μαρία             Α1         Τσοπανά Αθανασία Β1

Διακογεωργίου Μόρφη Α2         Θεοδοσοπούλου Έφη Β2  

Δέδε Δέσποινα             Α3

 

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT