Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Άρθρα

Εκτύπωση

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

   Μια  ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά τόσο σημαντική για τους μαθητές της Α τάξης. Ξεκίνησαν  το ταξίδι τους δειλά δειλά στις αρχές της χρονιάς και παίρνοντας τα απαραίτητα εφόδια άνοιξαν τα "πανιά τους" για άλλες μεγαλύτερες θάλασσες. Οι δασκάλες τους, Αθανασία και Έφη, τους δίνουν τις ευχές τους και τους διαβεβαιώνουν ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε τις χρειαστούν.

Για να δείτε την εκδήλωση πατήστε εδώ

Καλό  Καλοκαίρι παιδιά!

Οι εκπαιδευτικοί

Α1: Τσοπανά Αθανασία

Α2: Θεοδοσοπούλου Έφη    

Εκτύπωση

EUROPETRIP

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Ο Γύρος της Ευρώπης σε 180 ημέρες

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της Στ΄τάξης "ταξίδεψαν"  σε μικρές ομάδες σε χώρες της Ευρώπης ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Κατά την περιπλάνησή τους σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, επισκέφτηκαν μουσεία και αξιοθέατα, γνώρισαν διάσημες προσωπικότητες, δοκίμασαν νέες γεύσεις και προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα στοιχεία που συνθέτουν έναν πολιτισμό. Στο ταξίδι αυτό εκπόνησαν διάφορες δραστηριότητες μέσα στη σχολική τάξη και στο εργαστήριο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Για να δείτε μέρος των εργασιών, πατήστε εδώ
http://www.flipsnack.com/my-flipbooks/details?flip=fdzka1drf

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί

Πινακούλα Φωτεινή  

Πλαταρά Ζαφειρία (Γαλλικής Γλώσσας)

Εκτύπωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Οι μαθητές της  Α τάξης κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ασχολήθηκαν με τρία καινοτόμα προγράμματα. Συγκεκριμένα ασχολήθηκαν με την "Ελιά", "Την Κυρία Καθαριότητα" και ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα από "Τα παραμύθια".

  Στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων επισκέφτηκαν το σχολείο μας και ειδικοί επιστήμονες. Ειδικοί που στη δική μας περίπτωση έχουν διπλή ιδιότητα, επιπλέον είναι γονείς των μαθητών μας. Για μια ακόμα φορά τους ευχαριστούμε θερμά που αποδέχτηκαν το κάλεσμά μας, ήρθαν στο σχολείο με μεγάλη προθυμία και χαρά, και μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις τους.

  Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον κύριο Σοφοκλή Μυλωνά και την κυρία Δήμητρα Μαρκογιαννάκη (γεωπόνους), την κυρία Δώρα Αηδόνη (οδοντίατρο) και την κυρία Θεοδώρα Λυμπεροπούλου (διατροφολόγο).

Οι δασκάλες της Α' τάξης

Α1: Τσοπανά Αθανασία

Α2: Θεοδοσοπούλου Έφη

Εκτύπωση

ΣΚΙΡΩΝΕΙΟ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δραστηριότηττες

Από την επίσκεψη των μαθητών της Α΄ τάξης στο Σκιρώνειο Μουσείο

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Εκτύπωση

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Σύλλογος Γονέων

Νέες δράσεις από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Όπως ήδη γνωρίζετε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας πέρυσι κατάφερε με προσωπική εργασία των μελών του ΔΣ και του κ Σιδέρη Κολιαβρά να εμπλουτίσει όλες τις αίθουσες του σχολείου μας με δίκτυο Η/Υ, ώστε να δίδετε η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να διδάσκουν με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Φέτος το νέο ΔΣ δεν έμεινε εκεί.

Με την οικονομική συμβολή μεγάλης μερίδας γονέων, οι οποίοι ενστερνίστηκαν την ανάγκη του σχολείου και τις προσπάθειές μας, παρόλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, και την σωστή διαχείριση των οικονομικών, κατάφερε την εβδομάδα αυτή να στελεχώσει την αίθουσα πληροφορικής με οχτώ (8) καινούργιους Η/Υ ικανούς να προσφέρουν στα παιδιά μας την γνώση της νέας τεχνολογίας.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ήδη στην αίθουσα δύο (2) υπολογιστές ο ένας από δωρεά γονέων και ένας από δωρεά της AlphaBankμε τη μεσολάβηση γονέα του Σχολείου μας.

Όλα τα παιδιά πήγαν στην αίθουσα και εντυπωσιάστηκαν με τις αλλαγές της.

Ευχαριστούμε πολύ τους δωρητές και όλους όσους βοήθησαν για την αγορά.

Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι οι προσπάθειές μας για την βελτίωση της μάθησης και της ψυχαγωγίας των παιδιών μας δεν θα σταματήσει εδώ.

Στόχος του Συλλόγου είναι να παραδώσουμε στο τέλος της θητείας μας σχολείο κατά το δυνατόν πρότυπο και ικανό να ανταπεξέλθει ακόμα περισσότερο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης.

Το ΔΣ εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι!!!

Για να δείτε το εργαστήριο πατήστε εδώ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspired from FCT